Over Ons

Stichting Technische Opleidingen Rotterdam/Charlois is een Erkend leerbedrijf &Praktijkcentrum in de Elektrotechniek. Een ieder (Mannen & Vrouwen) Jong en Oud die het vak serieus willen leren, dan wel zich willen laten omscholen, maken wij tot een volwaardige vakman/vrouw

big_35237204_0_550-756Klik om te vergroten.

Stichting Technische Opleidingen Rotterdam/Charlois is in het bijzonder een praktijkschool en alwaar je tegelijkertijd ervaring op doet. Zij beschikt over ervaren docenten uit het bedrijfsleven, die jou tot een ervaren vakman/vrouw kunnen maken. De kwaliteit van het vakmanschap is gegarandeerd!

Stichting Technische Opleidingen is erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen (OCW) en het bedrijfsleven

Doelstelling:
Ieder natuurlijk persoon,doch in het bijzonder iedere werkeloze jongere, die weinig of geen opleiding heeft genoten,het bieden van praktische lessen of te doen bieden van praktische lessen inzake onder meer monteur elektrotechnische installaties (M.E.I)
Stichting Technische Opleidingen Rotterdam zet zich al jaren in om leerlingen op te leiden en te begeleiden naar een betaalde baan. Het bijzondere van
Stichting Technische opleidingen Rotterdam is ook, dat zij zonder winstoogmerk opereert!

In bovengenoemde Stichting zijn 2 bestuurders vertegenwoordigd. De heren C.Eersteling en M.Drooduin
Beiden hebben ze met succes Hbo-Elektrotechniek gestudeerd. Daarna
hebben zij gedurende 8 jaar werkervaring opgedaan in zowel de utiliteit- als de woningbouw. Zij weten als geen ander,hoe het met de elektrotechnische installaties in de bouw gesteld is.

Charlie Eersteling (Sr) legt uit: Kruis-,hotel en serieschakeling

big_36867801_0_558-767

Red contact keys on the computer keyboard, three-dimensional rendering

Contact:
Tel:
   010 –  786.6016
Mob:   06 – 45225004
E-mail: charlieeersteling@gmail.com

Openingstijden:
Ma. t/m Vrijdag                        van 09.00 – 22.00 u en
                                    van 0.900 – 17.00u

Monteurs: